Training Schouwen-Duiveland /Knokke [28-3-2011]

Training Schouwen-Duiveland /Knokke [28-3-2011]

Een frisse zondag, om 8.30 met de tandem van huis vertrokken. Via de Zeelandbrug, Katseveer, Wolphaardsdijk, Arnemuiden, Middelburg naar de fastferry in Vlissingen. Daar hebben we met Rob S. uit Zoutelande afgesproken, na een cappuccino konden we de boot op.

In Breskens begon de zon door te komen en we zijn over en langs de duinen, via Cadzand en ’t Zwin naar Knokke gefietst. Was druk (zoals gewoonlijk) op de boulevard. Vlak bij Zeebrugge hebben we het jaagpad van het Leopoldskanaal genomen tot de sifon bij Damme. Damsevaart naar Sluis en in Sluis bij het voormalige frietkot een terrasje genomen. Na een halfuurtje weer vertrokken om de ferry van 15.25 te halen. Inmiddels hebben wij nu de wind van voren dus gaat wat zwaarder. We konden voor het aan boord gaan nog even van de zon genieten.

In Vlissingen afscheid van Rob genomen, wie zien hem weer zaterdag 2 april 2011 tijdens het 200 km brevet van Ossendrecht. In ruim twee uur weer naar huis gefietst. Was best nog zwaar, onze langste afstand tot nu 165 km.

[gpx2graphics map 4]

Reacties zijn gesloten.