Oliebollen-/Velomobielentocht [27-12-2003]

Oliebollen-/Velomobielentocht [27-12-2003]

Voor dit doel heb ik van Ton uit Lelystad een Versatile kunnen lenen.

Vanuit Lelystad ben ik naar Velomobiel in Dronten gereden. Het vroor licht. Daar zijn we met een achttal (wo Quest, Mango, Alleweder, Versatile) om 10.00 naar Zwolle gereden. Bij Paulus (het verzamelpunt in Zwolle) hebben we koffie gedronken.

Verslag van Velomobiel

Verslag op Ligfiets.net

 

Op de terugreis van Zwolle naar Dronten begon de Versatile steeds moeilijker te trappen. Na Kampen ben ik gestopt, gelukkig kwam Theo terug. De imbus van de cranck was los, een 10mm imbus had niemand bij zich. Dus van Kampen met een been trappen naar Dronten. Onderweg heb ik een aantal keer moeten stoppen wegens kramp in mijn trapbeen. Theo heeft me ook nog geduwd. In de werkplaats van Velomobiel is de crank van de Versatile weer vastgezet.

Samen met Theo ben ik naar Lelystad gereden. Het was een ervaring, de eerste toertocht in een Velomobiel.

Reacties zijn gesloten.